Quotes

Hieronder enkele hele leuke reacties die wij hebben mogen ontvangen. We zijn trots op ons werk, en blij dat u interesse heeft in het boek.

Beste Theo,

Ik heb het boek gisteren ontvangen, complimenten voor de mooie weergave van de brand en alle mensen die hebben gewerkt aan het bestrijden van de brand en alle andere noodzakelijke activiteiten om menselijk leed te voorkomen. Hiermee wordt wederom de noodzaak van de vrijwillige brandweer bewezen.

Geachte heer Vermeulen,

Vanochtend mocht ik het mooie fotoboek ontvangen; de brand in de Peel.
Het deed ook mij enorm zeer, toen de berichtgeving in het nieuws kwam van de brand in de Peel, die maar niet te stoppen was. Een traantje weggeveegd, Deurne is mijn geboortegrond; grootgebracht in de Peel, wandeltochten, fietstochten etc. in de mooie Peel.
Hartverscheurend vond ik de vele bedankjes aan de brandweer en alle hulpverleners, en dan met name van de kindertjes. Ik heb daar niets meer aan toe te voegen; ik sluit me heel graag bij hen aan.

Hoi Theo, Daan en Walter, ik heb ‘t boek vandaag ontvangen,indrukwekkend en “warm” aanbevolen.ook vanuit Someren Heide,hebben wij de inmense rookwolken toen aanschouwt! ook de stank,vorige week ook nog , als de wind nie goe stond! Groeten en bedankt! van Theo Looymans.

Zojuist het boek ontvangen waarvoor hartelijk dank. Het is een prachtig boek ondanks dat het beter zou zijn geweest als het boek niet gemaakt had moeten worden. Want dan was de Peel nog de prachtige Peel. Maar mede dankzij jullie harde werken zal het ooit weer de prachtige Peel worden.

Als ik het boek door blader komen er weer eenzelfde problemen bij me op destijds met hoog water van de Maas in 95/96 waar wij vlakbij wonen. Iedereen helpen, broodjes, koffie, soep voor de hulpverleners, Militairen die ons hielpen, evacueren van mens en dier. Alhoewel vuur en water het tegenover gestelde is. Ze kunnen beide voor een geweldige chaos zorgen.

Met dank en vriendelijke groeten. Michel van Lier

Theo heb vandaag boek ontvangen. Ondanks de zeer grote brand schade een zeer mooi boek mvg c.e. ten hengel

Ik heb het ontvangen, dankjewel voor alle moeite.

Ziet er in een eerste snelle doorkijk helemaal prima uit.

Beste Theo Vermeulen.

Ik wil u en alle vrijwilligers en samenstellers van het prachtige boek dank zeggen.

Heb het net ontvangen en in gezien.

Heel indrukwekkend en intrigerend ,die heftige beelden.

Ben zeer onder de indruk en hoop dat de verkoop heel goed mag blijven gaan dat verdienen jullie.

Ik heb jaren in de Peel gewandeld en hoop dat in de toekomst weer te kunnen doen.

ik wens jullie allen een goede toekomst.

vriedelijke groet Liesbeth Groen.

Deel ons project


× Hoe kan ik u helpen